3D/4D HD Live

 

 3D/4D undersökning med live HD,  2 200 kr 

  • Digitala 3D/4D bilder i färg som skickas via länk till er mobil. 
  • USB video och bilder av undersökningen
  • 3D bilder i svartvitt
  • 3D bilder i färg

Undersökningen tar ca 40 minuter och utförs Monique Wilson i Rum 2.

Boka nu


 

Viktig Information

En 4D ultraljudsbild är detsamma som en 3D video som visar ditt barns rörelser i magen. Ibland är det möjligt att filma när ditt barn leker och eller gör ansiktsrörelser.

3D/4D ultraljudsbilder kan tas från vecka 28 till vecka 36.

Kvalitén på bilderna beror mycket på mängden fostervatten runt barnet samt mammans BMI. Ju större mängd fostervatten, ju bättre bilder. Ideala förutsättningar för bra bilder uppstår då barnets ansikte är vänt mot mammans mage samt att mamman har en normal BMI. Det är dock ingen garanti för bra bilder så kvalitén kan givetvis variera.

Om bilderna inte blir tillräckligt bra så är vi alltid öppna för att ge det lite tid så att barnets position kan förändras. Ibland kan ni bli ombedd att ta en kort promenad och komma tillbaka så kan vi ta nya bilder, såvida det fungerar för er. Alternativt erbjuder vi ett nytt undersökningstillfälle utan extra kostnad.

Vi reserverar oss dock för att förhållandena ibland kan vara sådana att det ej går att ta tillfredsställande 3D bilder och då kan ytterligare en undersökning vara nödvändig.

En tillväxtundersökning utförs alltid under 3D/4D undersökningar. Könskontroll kan utföras om så önskas.

Om några avvikelser upptäcks under undersökningen utfärdar vi en rapport som ni kan ta med till er MVC för vidare kontroll. Vi kan även skriva en remiss och/eller kontakta MVC per telefon om ni så önskar.

/