Standard

Standard 

Standard 3D/4D undersökning med live HD, 1 800kr*    (+ 200 kr helgtillägg när personal finns tillgänglig)

  • 30 minuters undersökningstid
  • Minst 15 digitala 3D/4D bilder i färg som skickas via e-post
  • Två videoklipp
  • Fyra 3D bilder i svartvitt

Boka nu
 
[bild]


Övrigt 

  • Extra tillval: 200kr för video på USB, 200kr för två 3D bilder i färg eller 150kr tre 3D bilder i svart/vit.
  • * 200kr i tillägg om undersökningen sker på helgen
  • Vänligen notera att vi ej tar emot kontanter utan endast accepterar betalkort och swish.
  • Medtag godkänd legitimation

 

[bild]
 

Viktig Information

En 4D ultraljudsbild är detsamma som en 3D video som visar ditt barns rörelser i magen. Ibland är det möjligt att filma när ditt barn leker och eller gör ansiktsrörelser.

3D/4D ultraljudsbilder kan tas från vecka 26 till vecka 34.

Kvalitén på bilderna beror mycket på mängden fostervatten runt barnet samt mammans BMI. Ju större mängd fostervatten, ju bättre bilder. Ideala förutsättningar för bra bilder uppstår då barnets ansikte är vänt mot mammans mage samt att mamman har en normal BMI. Det är dock ingen garanti för bra bilder så kvalitén kan givetvis variera.

Om bilderna inte blir tillräckligt bra så är vi alltid öppna för att ge det lite tid så att barnets position kan förändras. Ibland kan ni bli ombedd att ta en kort promenad och komma tillbaka så kan vi ta nya bilder, såvida det fungerar för er. Alternativt erbjuder vi ett nytt undersökningstillfälle utan extra kostnad.

Vi reserverar oss dock för att förhållandena ibland kan vara sådana att det ej går att ta tillfredsställande 3D bilder och då kan ytterligare en undersökning vara nödvändig.

Om det visar sig att barnets position och/eller storlek gör det svårt att ta tillfredställande bilder kommer vi endast ta betalt för en tillväxtundersökning.

En tillväxtundersökning utförs alltid under 3D/4D undersökningar. Könskontroll kan utföras om så önskas.

Om några misstänkta avvikelser upptäcks under undersökningen utfärdar vi en rapport som ni kan ta med till er MVC för vidare kontroll. Vi kan även skriva en remiss och /eller kontakta MVC per telefon om ni så önskar.

/